shapka_top.jpg

Обробка від тарганів

Самостійне знищення шкідників загрожує ще більш серйозними наслідками. Оскільки, народні засоби є неефективними та небезпечними для дітей та тварин, а магазинні — призводять до звикання шкідників та формування у них імунітету. Обробка приміщення від тарганів — це ефективний засіб, щоб позбутися шкідників раз і назавжди. Замовити послугу у м. Києві можна на сайті «Біосанлайф».

Обробка від тарганів

Як позбутися шкідників

Таргани — це переносники збудників цілого ряду захворювань: урогенітальні інфекції, сальмонельоз, мікобактеріоз, дизентерія, гастроентерит, менінгіт та пневмонія. Для боротьби зі шкідниками існують спеціальні препарати та обладнання.

За способами знищення методи діляться на:

• механічні — пастки різних конструкцій, ультразвукові та магніторезонансні відлякуючі тарганів, клейкі стрічки;

• аерозольні — засоби для розпилення отрути з аерозолем в місцях проживання паразитів;

• закладні — гелі та порошкоподібні маси. Призначені для закладки в місцях найбільшого скупчення комах.

Професійні винищувальні роботи складаються з чотирьох етапів:

1. Санітарно-епідеміологічне обстеження зараженого об'єкта. Проводиться професійна оцінка стадії розмноження тарганів і щільності їх розселення.

2. Планування робіт зі знищення шкідників. Складається перелік препаратів та визначається послідовність робіт.

3. Проведення винищувальних заходів. Використовуються професійні високоефективні технічні, інсектицидні та родентицидний засоби для знищення тарганів і яєчних кладок на об'єкті.

4. Моніторинг. Оцінка ефективності дезінсекції.

Де замовити? Залишіть заявку або зателефонуйте за вказаним телефоном на сайті «Біосанлайф». Замовити послугу дезінсекції від тарганів у м. Києві легко та зручно. Менеджер відповість на запитання та допоможе оформити замовлення. Дезінфектори використовують сертифіковані препарати та дотримуються санітарно-епідеміологічних норм.

 

 

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення