shapka_top.jpg

Обробка хвойних навесні від хвороб і шкідників

Обробка хвойних навесні від хвороб і шкідниківОбробка хвойних дерев навесні від шкідників і хвороб важлива, так як різні шкідники (попелиці, жуки-короїди) здатні знищувати дерево за деревом, і тоді можна позбутися прекрасних багаторічних насаджень у Вашій посадці. Якщо у Вашій посадці вже завівся жук-короїд, то не варто чекати, поки він буде розмножуватися і шкодити всім деревам в окрузі. Обробка хвої навесні від хвороб і шкідників повинна відбутися до середини квітня, коли починається пробудження всіх комах і їх активне розмноження.

Проконсультуватися, коли краще зробити таку обробку можна з фахівцями «Біосанлайф». У нас працюють професіонали високого рівня, так що Ваші рослини будуть у повній безпеці. Щоб обробка хвойних навесні в квітні від хвороб і шкідників пройшла по максимуму результативно, необхідно обробити якомога більше території і дерев поблизу. Тоді жук не зможе розмножуватися під корою і скоро загине.

У природі жука-короїда прийнято вважати лісовим «очищувачем» від сухих і хворих дерев, так як він поїдав їх кору і вони засихали. Але тепер ситуація змінилася, і дана комаха стала поїдати і здорові хвойні інші багаторічні дерева. У такому випадку потрібна обробка хвойних навесні від хвороб і шкідників, і причому, терміново, так як буквально за місяць в лісі можуть загинути до десятка хороших дерев. Жук розмножується досить стрімко, особливо у весняний період, так що обробка хвойних навесні від хвороб і шкідників повинна проводитися в квітні-травні. Нам відомі всі ефективні способи, за допомогою яких жуки та інші шкідники знищуються безслідно.

Хочете знайти дійсно дієвий метод, як позбавити молоді дерева від згубних жуків і його личинок? Замовляйте обробку хвойних навесні від хвороб і шкідників у «Біосанлайф».

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення