shapka_top.jpg

Обробка від гризунів

У чому полягає обробка приміщення?

Хімічний метод боротьби зі шкідниками є надійним та ефективним. Препарати, розміщуються на горищах та в підвалах, біля сміттєвих контейнерів, в темних кутках виробничих приміщень. Наше санітарно-профілактичне підприємство «Біосанлайф» виконує весь комплекс заходів зі знищення гризунів на будь-якому об'єкті: квартири, приватні будинки, торговельні заклади, складські площі або прилегла до будинку територія. Завдяки використанню сертифікованих препаратів і дотримання стандартів при санітарній обробці приміщень ми повністю впевнені в ефективності проведених заходів. Спеціаліст приїде у зручний для вас час, огляне приміщення, виконає необхідну перевірку та розрахує вартість робіт.

Перевагами дератизації приміщень є:

Дезінфекція овочевосховища

• надання кожному клієнту гнучкої системи оплати та доступних цін;

• використання сучасного обладнання та засобів, повністю безпечних для людей та домашніх тварин;

• висока якість та ефективність;

• проведення робіт відповідно до вимог санітарно-епідеміологічної станції.

Для ефективності дератизації винищувальні заходи заведено поєднувати з профілактичними, спрямованими на створення несприятливих умов для гніздування і розмноження гризунів, а також на їх можливість проникнення в приміщення. Для цього вентиляційні ходи закладають металевою сіткою, вікна підвалів та горищ остекляють, в підвальних приміщеннях встановлюють електричний бар'єр, а прибудинкова територія і кормові бази у вигляді сміттєвих станцій обробляються отрутами. Замовити консультацію зі спеціалістом для визначення проблеми можна за вказаними телефонами. Не зволікайте дзвоніть прямо зараз.

Де замовити? Замовити дератизацію підприємства можна на сайті «Біосанлайф» залишивши заявку або зателефонувавши за вказаним телефоном. Менеджер швидко відповість на запитання. Доступна вартість послуги та висока ефективність знищення гризунів. Наші спеціалісти використовують надійні засоби, що сприяють знищенню усієї популяції.

 

 

 

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення