shapka_top.jpg

Ефективний засіб від клопів

Епідеміологічне значення мають, постільні клопи, які живуть від 11-14 місяців. Комахи є переносниками збудників туляремії, висипного і поворотного тифу та чуми. Укуси клопів є болючими та довгий час свербять, що негативно впливає на стан здоров’я людини. Починати знищення шкідників слід як тільки помітили особин, оскільки популяція швидко розмножується. Самостійні заходи спрямовані на боротьбу з комахами не є ефективними, а також формують у них імунітет до хімікату. Рекомендується звернутися до професіоналів, які за допомогою ефективного засобу боротьби з клопами знищать популяцію.

Дезінфекція офісних приміщень в Києві

Сфера використання Біосан + Для знищення клопів і їх личинок є ефективний засіб від клопів — «Біосан +».

Переваги засобу:

• Безпечний для людей та тварин. Засіб не отруйний, але відмінно вбирає в себе вологу (1 молекула препарату вбирає в себе 18 молекул води).

• Гіпоалергенний. Засіб не викликає алергічних реакцій у людини.

• Відсутність стійкого запаху. Після використання молекул можна знаходиться у приміщенні.

• Ефективність. Препарат починає діяти відразу після використання. Засіб швидко та надійно знищує всю популяцію клопів від личинок до дорослих осіб. Унікальний принцип дії засобу не дозволяє комасі виробити імунітет. Для боротьби зі шкідниками необхідно: обробити місця виявлення особин порошком «Біосан +», який «висушує» яйця комах, в результаті чого вони гинуть. Дорослі клопи переносять засіб на лапках та знищують усю популяцію.

Принцип дії препарату: витягування рідини з личинки або комахи. Обробляти потрібно щілини, тріщини — основні місця проживання клопів. Перед обробкою спеціально готувати приміщення не потрібно. Де замовити? Санітарно-профілактичне підприємство «Біосанлайф» надає послуги з дезінфекції різних приміщень. Для знищення клопів та їх личинок застосовується «Біосан +». Засіб гарантує швидке усунення комах. Гарантія до 3-х місяців. Фахівці дотримуються санітарно-епідеміологічні норми. Вартість робіт залежить від площі приміщень, чим більше приміщення, тим дешевше. Замовити послуги можна залишивши заявку на сайті або зателефонувавши за вказаним телефоном.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення