shapka_top.jpg

Приманочний контейнер для дератизації

Ефективним методом знищення щурів і мишей у квартирі або на виробництві є приманочні ящики для гризунів. Усередині такого пристрою знаходиться отруйна приманка, яка і вбиває шкідника. Вони є безпечними для людей та домашніх тварин. Використання приманочних ящиків для гризунів спрощує знищення шкідників, оскільки немає потреби розкладати отруйні продукти по всій території, яку необхідно очистити. Такий спосіб боротьби з гризунами є найбільш охайним, безпечним, простим, ефективним та дешевим.

Приманочний контейнер для дератизації

Сфера використання приманочних контейнерів:

Пристрої для знищення шкідників використовуються у домашньому побуті, на виробництві, закладах громадського харчування. До переваг використання приманочного ящика для гризунів відносяться:

1. Безпечність для людей та тварин. Закрита конструкція, яка закривається на ключ, надійно захищає отруйні препарати від дітей та домашніх улюбленців. Якщо випадково контейнер перевернеться, то отрута з нього не розсиплеться на підлогу. Завдяки герметичності закриття коробки, отрута не буде рознесена гризунами по всій території приміщення. Препарат зберігається в щільно закритому контейнері й тому не буде випадково знищений під час прибирання. Конструкція здатна зберегти приманку від небажаних впливів вологи.

2. Ефективність. Отрута не викликає звикання та діє поступово. Слід кожні 2 години заглядати усередину та за потреби очищати її від гризуна.

3. Простота використання. Конструкція контейнера дозволяє йому герметично закриватися, залишаючи лише два отвори, які імітують входи в нору. Саме завдяки ним всередину і потрапляють гризуни.

4. Доступна ціна. Заказати за вигідною ціною приманочні ящики для гризунів можна на сайті.

5. Зовнішній вигляд. Контейнер має вигляд довгастої коробки чорного кольору з двома імітаційними отворами для входу гризунів. Така конструкція не буде привертати увагу та впишеться в будь-який інтер’єр.

Як придбати приманочний контейнер для гризунів?

Санітарно-профілактичне підприємство «Біосанлайф» пропонує послуги з дератизації різних приміщень. Для самостійного знищення гризунів застосовуються приманочні контейнери. Замовити товар можна залишивши заявку на сайті або зателефонувавши за вказаним телефоном. Менеджер швидко відповість на усі запитання. Забрати контейнер самовивозом у м. Києві або на Новій пошті. Оплата здійснюється через готівковий та безготівковий розрахунок.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення