shapka_top.jpg

ФУМІГАЦІЯ СИЛОСІВ

Перед застосуванням фумігації виробничі склади або силоси повинні бути повністю ізольовані та закриті для входу та виходу повітря. Під час процедури харчові продукти, які необхідно захистити від шкідників, піддаються прямому впливу газу протягом різних періодів та умовах, в залежності від кількості та типу фуміганта.

Дезінфекція офісних приміщень в Києві

Переваги фумігації силосів

Збір врожаю супроводжується зберіганням продуктів на складі, поки їх не відвантажать для відправлення покупцям. В цей момент вони можуть бути схильні до негативного впливу численних шкідників і зернові культури не є винятком. Потрібна регулярна фумігація елеватора.

Перед її початком необхідно провести підготовчі роботи:

• Оцінка стану силосів. Головна вимога — повна герметизація, поверхні споруди не повинні мати тріщин і щілин.

•Механічне очищення. Проводиться ретельне прибирання в надсилосних та підсилосних приміщеннях, а також в самих ємностях. Не повинно бути пилу, просипу, сметок та інших відходів.

• Перевірка засувок та кришок люків. Їх герметизують спеціальною плівкою.

До переваг фумігації силосів відносяться:

1. Ефективність. Фумігація силосів здійснюється за допомогою переміщення хвилі газу за висотою силосу, що дає змогу за слоями знищити шкідників. Газ фосфін напускається одночасно в увесь силос. Така технологія фумігації базується на використанні генераторів газу фосфін СГФ-М2, які виробляють газ фосфін в суміші з газом розчинником в результаті хімічних реакцій, при цьому за рахунок енергії цих хімічних реакцій газ по транспортним трубкам подається в об'єкт фумігації.

2. Якість. Спеціалісти використовують сертифіковані сполуки призначені для фумігації.

3. Доступна ціна. Вартість послуги з фумігації силосів залежить від об'єму приміщення, чим більше, тим дешевше.

Як замовити? Санітарно-профілактичне підприємство «Біосанлайф» пропонує послуги з дезінфекції різних приміщень. На сайті ви знайдете зручну форму для замовлення. Деталі можна уточнити у менеджера за телефоном. Дезінфектори у м. Києві приїдуть на об’єкт та оцінять обсяг робіт. Допоможуть вибрати зручний час та дату. Вартість робіт залежить від площі приміщень.

 

 

 

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення