shapka_top.jpg

Система безпеки продукції ХАССП

Система безпеки продукції ХАССП - це сукупність спеціальних дій, які спрямовані виявити і знешкодити загрозливі фактори у виробництві продукції. Основні дії - це усунути хімічні, біологічні а також і фізичні фактори, які можуть зробити продукцію небезпечною для масового споживання.

Система безпеки продукції ХАССПКомпанія «Біосанлайф» - це група професіоналів, що розробили комплекси боротьби з різного роду шкідниками, які заважають безпечному виробництву продукції. Якщо ваша фірма працює в продуктовій або кормової сфері, Вам слід знати, що таке система безпеки продукції ХАСПП, і які вимоги вона висуває.

Наша компанія навчена надавати якісні послуги з дезінфекції і знищення шкідливих комах і тварин. Кожен розсудливий підприємець подбає про те, щоб система безпеки продукції ХАССП була впроваджена на його підприємстві якомога швидше. Це підвищить ефективність і якість продукції, що виготовляється, в тому числі і їжі або кормових сумішей.

Напевно, у Держпродспоживінспекціі будуть питання до Вас, якщо Ви вчасно не упровадите систему безпеки продукції ХАССП. Якщо у Вас є мережа закладів громадського харчування або Ви готуєте їжу на виїзні заходи, Вам обов'язково потрібно мати діючу і ефективну систему захисту Ваших продуктів. Це дозволить Вам в подальшому без проблем здійснювати експортування своєї продукції за кордон, або ж брати участь в тендерних торгах.

Кожен торговий заклад, або комплекси загального харчування, а також виробники пестицидної і кормової продукції зобов'язані в терміновому порядку зайнятися організацією безпечного виробництва продуктів і сировини. Система безпеки продукції ХАССП для того і створена, щоб кожен підприємець міг убезпечити свою продукцію і гідно пройти всі перевірки та інспекції по якості.

Компанія «Біосанлайф» пропонує Вам ввести систему безпеки продукції ХАССП за допомогою наших фахівців. Для того, щоб отримати консультування за цією послугою, звертайтесь за телефонами.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення