shapka_top.jpg

Знищення щурів і мишей

Знищення щурів і мишейДезінфектори в складі виїзної команди приїжджають до Вас додому і ретельно обстежують його в рамках знищення щурів і мишей. У найвірогідніших місцях розмноження гризунів розкладається приманка. Винищувальні заходи тривають до тих пір, поки щури повністю не зникнуть. Далі ми проводимо профілактичні заходи, які дозволяють підтримувати Ваш об'єкт в задовільному санітарному стані. Ми рекомендуємо щомісяця звертатися до нас за знищенням щурів і мишей.

Якщо Вашому будинку просто необхідно знищення щурів і мишей, довірте цю справу професіоналам. Виїзна команда зі спеціалізованим обладнанням швидко справляється з кожним етапом утилізації непроханих гостей.

Дератизація здійснюється з метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення шляхом усунення та зменшення шкідливого впливу гризунів на людину. Іншими словами, ми займаємося знищенням мишей і щурів в будинках, на складах, в цехах та інших приміщеннях. Вартість наших послуг багато в чому залежить від параметрів приміщення. Ми розмістили ціни робіт на офіційному сайті компанії.

Професійна служба по знищенню мишей і щурів зможе в максимально стислі терміни, не приносячи замовнику практично ніяких незручностей і не шкодячи здоров'ю людей і домашніх вихованців, звільнити територію від будь-яких гризунів.
Якщо Ви цінуєте своє здоров'я і майно, знищення щурів і мишей стане першим етапом на шляху до вирішення проблем зі шкідниками. Просто наберіть наш номер, щоб дізнатися про всі етапи роботи з гризунами.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення