shapka_top.jpg

Приманочні контейнери для мишей

Приманочні контейнери для мишейДля зручності боротьби з гризунами в будинку і в господарських приміщеннях слід використовувати не просто привертають шкідників приманки, а спеціальні контейнери, що захищають токсичні речовини від вивітрювання і впливу атмосферних опадів.

Замовляйте безпечні для людей, але надійні і безвідмовні приманочні контейнери для мишей для свого будинку, офісу, складу або території. Наші вироби ефективно справляються з гризунами та відлякують їх від Вашого майна.

Контейнер приманочний для мишей щільно закривається і має лише два отвори в торцях, що імітують вхід в нору, через які в нього можуть пробратися тільки гризуни. Завдяки цьому приманка недоступна іншим тваринам і людям, в тому числі маленьким дітям. Навіть, якщо ви випадково зачепите ногою контейнер, отрута з нього не розсиплеться і не потрапить на підлогу. Для захисту від дітей годівниця не просто щільно закривається, а має спеціальний ключ. Ключ універсальний і підходить до всіх боксів даної фірми.

Всередину контейнера приманочного для мишей міститься спеціальна підкладка з клеєм, яку при попаданні на неї гризунів, можна з легкістю замінити на нову. Виготовлений з оцинкованої сталі, приманочний контейнер для мишей має тривалий час експлуатації, встановлюється всередині приміщень. Він безпечний для людей і домашніх тварин, так як доступ до клейової підкладки закритий кришкою. Контейнери для щурів і мишей приманочні для розкладки приманок можна використовувати абсолютно на будь-яких об'єктах. У більшості випадків їх встановлюють в закладах громадського харчування, на харчових виробництвах і в інших приміщеннях, де можуть зберігатися будь-які харчові продукти.
Тільки у нас Ви зможете придбати приманочні контейнери для мишей і щурів для розкладки приманок по самій мінімальною ціною. Ознайомившись з нашим ціновим сегментом, Ви зможете самостійно в цьому переконатися.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення