shapka_top.jpg

Захист від короїда

Захист від короїдаНайбільш небезпечним жуком-шкідником в лісах України та Росії прийнято вважати жука короїда, харчуванням якого є внутрішній шар кори хвойних дерев. У підсумку, дерево, яке не отримує харчування від коренів до верхівки, повільно вмирає і засихає. Ми не раз бачили плачевну картину, коли серед лісу стоять кілька ялин абсолютно жовті і сухі. Захистити бідні дерева від цього паразита пропонує компанія «Біосанлайф». Захист від короїда пропонується в якості обробки кори дерев спеціальним розчином, який шкодить тільки жукам, але не дереву. Якщо Ви побачили, що у Вашому лісовому господарстві, в парку або в лісопосадці починають всихати дерева з невідомої причини, знайте, чим швидше Ви звернетеся до нас, тим більше шансів врятувати дерева. Потрібен захист від короїда і інших комах?

«Біосанлайф» - це ефективний захист і дезінфекція приміщень і об'єктів. Паразити не будуть мешкати ні в повітрі, ні на деревах, ні на предметах побуту. Сучасний захист від короїда - це замовлення спеціального персоналу з обладнанням, яке призначене ефективно боротися зі всякими шкідниками.

Жук «короїд» - це комаха, яке є лісовим «санітаром», який чистить ліс від старих або хворих дерев. Але, у зв'язку з великим ступенем його розмноження, він став робити шкоду і вражати також здорові дерева. Таким чином, захист від короїда сталв гострою необхідністю, у багатьох лісових господарствах, заповідниках і парках. Щоб рослина зеленіла і була абсолютно здоровою, фахівці «Біосанлайф» радять робити періодичну профілактику щодо захисту від короїда.

Хочете захистити вічнозелені дерева від нападок цього підступного жука? Даний шкідник може бути знищений, якщо Ви викличете бригаду «Біосанлайф». Саме у цій компанії кращий захист від короїда.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення