shapka_top.jpg

Приманочні контейнери для дератизації

Приманочні контейнери для дератизаціїСтанції приманочного контейнерів для дератизації виготовлені з пластику або металу, найчастіше темного кольору. Можуть мати різні форми, але найбільш популярна - це прямокутник, з отворами для входу - виходу гризунів. Усередині укриття виглядають по-різному, але їх головна відмінність - це спосіб кріплення отруйної принади, найчастіше використовують шпажку, також можуть використовуватися лотки або гачки, а деякі укриття комплектуються поїлки для тварин.

Приманочні контейнери для дератизації щільно закривається на ключ кришка і внутрішні перегородки надійно захищають приманку від дощу, вітру і снігу.


Основною функцією приманочного станцій є ізоляція отрути. Не завжди є можливість використовувати приманку у відкритому вигляді, адже на заселеній гризунами території можуть знаходиться діти, інші тварини і птахи. Також станції запобігають рознос отрути всередині приміщення і її можливий контакт з продуктами харчування, речами і посудом, а на відкритих територіях контейнери приманочні для дератизації захищають отруєні приманки від сонця і дощу.

Контейнерами для дератизації приманочними охоче користуються багато підприємств в Російській Федерації-це стайні, сільські господарства, ферми, молокозаводи, м'ясопереробні підприємства, дачні господарства і т.д. Усередині приманочного ящика контейнера приманочного для дератизації може встановлюватися капкан для щурів або клейка пастка для вилову мишей і повзаючих комах - тарганів, мурах, жуків і т.п. Приманка фіксується всередині на металевому стрижні, що виключає її рознос гризунами.

Якщо Вам необхідні для офісу або будинку приманочні контейнери для дератизації, вибирайте ефективні моделі від надійних постачальників. Просто наберіть наш номер і зробите замовлення.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення