shapka_top.jpg

Приманочний контейнер для гризунів купити

Приманочний контейнер для гризунів купитиГризуни - вічна проблема людей, яка змушує шукати все нові способи винищення шкідників. Для знищення їх за допомогою отрут, застосовують приманочного станції. У спеціальному контейнері приманочного для гризунів, купити який можна у нас онлайн, є поїлка і місце для розміщення отрути. Його можна встановити не тільки на горизонтальні, але і на вертикальні поверхні. Розміщення приманки всередині пластикової ємності створює у мишей і щурів ілюзію безпеки такого укриття. У пластиковому контейнері приманочного для гризунів, який можна купити в будь-якій кількості, є отвір, що нагадує вхід в нору, якої обов'язково приверне увагу гризунів і змусить їх покуштувати отрути.

Зазвичай шкідники уникають відкритої місцевості - вони люблять ховатися в затишному місці. Приманочного станція являє собою приманочий контейнер для гризунів, купити який можна у нас, в якому є в торцях два отвори, що імітують нірку. Забравшись в ємність з приманкою, тварина відчуває себе в безпеці, тому спокійно поїдає отруєну їжу.

Для більшої ефективності використовують відразу декілька видів приманок в гранулах для приманочного контейнера від гризуна, купити який можна в нашому каталозі, порошку або брикетах. З метою гігієни, а також щоб уникнути залишення запаху людини, відлякує тварин, засипати отруту потрібно в одноразових рукавичках. Щоб уникнути неприємного запаху від розкладаються тварин, використовуються спеціальні муміфікують отрути. У разі застосування декількох станцій, відстань між ними має бути 6-10 м. На сьогоднішній день приманочного станції - найбільш ефективне і сучасне пристосування для боротьби з гризунами. Конструкція контейнера приманочного для гризунів, який купити можна у нас недорого, влаштована так, що її можна неодноразово заряджати новими порціями приманки. Вона відкривається для зручності поповнення обсягів токсичною приманки. Якісний матеріал, з якого зроблений короб, не пропускає вологу і не дає вітрі розносити викладену отруту, що допомагає підняти ефективність і безпеку використання отруйних речовин.

Якщо у Вашому офісі або будинку завелися миші, Вам допоможе приманочного контейнер для гризунів. Купити ефективний засіб можна по телефону. просто наберіть наш номер, який розміщений на офіційному сайті компанії, і робіть замовлення.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення