shapka_top.jpg

Обробка дерев'яного будинку від короїда

Обробка дерев'яного будинку від короїдаОбробка будинку дерев'яного від короїда - послуга рідкісна, але дуже важлива в наші дні. Тим, хто думає, що жук-короїд поїдає кору тільки на деревах, ми змушені сказати, що це неправда. На жаль, на сьогоднішній день, цей жук пристосувався залазити в отвори будинків з дерева, там розмножуватися, і поїдати сам зруб. Це досить неприємне явище, з яким потрібно обов'язково боротися, інакше будинок може перетвориться в «пил» через роки. Ви недооцінюєте можливості жука-короїда, так як він здатний вбити здорове дерево, що вже говорити про дерев'яний будинок. Обробка дерев'яного будинку або котеджу від короїда здійснитися компанією «Біосанлайф».

Наша компанія спеціалізується на професійній дезінфекції різних приміщень від мікробів, гризунів і шкідників. Якщо Вам потрібно вивести шкідників в саду, тарганів або мишей - зверніться до нас. Нами також проводиться комплексна обробка дерев'яного будинку від короїда, яка абсолютно вивільнить зруб дерева, з якого споруджено будинок.

Якщо Ви не бажаєте, щоб Ваш будинок зазнав «крах», став підтікати і покрився шаром жучків, швидше кличте нас. Не можна дозволити цьому шкіднику настільки поширитися по Вашому будинку. Просто скажіть нам, що Вам потрібна обробка дерев'яних будинків від короїда, тарганів або інших неприємних комах, які можуть руйнувати дерев'яні стіни Вашого будинку або просто створювати нездорову атмосферу. Ми знаємо, який розчин взяти і як його розбавити, щоб не завдати шкоди ні людині, ні дерев'яній будові. Обробка дерев'яного будинку від короїда не є чимось надшкідливим або хімічним. Вона не впливає на самопочуття людини і на її стан.

Отримайте подробиці по телефону від «Біосанлайф». Коли буде проведена обробка дерев'яного будинку від короїда, Ваше життя в дерев'яному будинку істотно покращитися!

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення