shapka_top.jpg

Приманочний контейнер для гризунів

Приманочний контейнер для гризунівВічною проблемою людства є гризуни. Ці тварини завдають великої шкоди майну, продовольства і є переносниками різних інфекційних захворювань. Миші і щурі здатні жити практично скрізь де є вода і якась їжа, тому хата, комора або склад служать відмінними укриттями для гризунів. Замовте надійний приманочного контейнер для відводу гризунів з Вашої квартири або офісу у нас - помірні ціни і швидкий ефект гарантовані. Щоб переконатися в цьому, просто зробите замовлення на офіційному сайті.

Всі станції є приманочний контейнер для гризунів, який виготовляють з темного ударостійкого пластику, але розрізняються за розмірами. Щоб підвищити міцність конструкції, верхня частина має спеціальне покриття, яке захищає від впливу опадів.

Контейнер приманочного для гризунів призначений для скорочення їх чисельності, небезпечних в епідеміологічному плані, на об'єктах різного призначення (в житлових і виробничих приміщеннях, офісах, на підприємствах харчової промисловості, складах, фермах і ін.) І безпосередньо на їх знищення. Розташування родентицидів в середині контейнера приманочного для гризунів в спеціальному сховищі не дозволяє гризунам виносити отрута за межі контейнера. Виготовлений з оцинкованої сталі, має тривалий час експлуатації, стійкий до атмосферних впливів (призначений для встановлення на вулиці в будь-який час року).
Модель приманочного контейнера для гризунів дозволяє закріплювати його як на стіні так і на підлозі. Він безпечний для людей і домашніх тварин, так як доступ до отрут закритий кришкою.
Щоб побачити, що відбувається всередині, приманочний контейнер для гризунів оснащують оглядовим віконцем. Всередині можуть бути ємності для сипучих отрав, штирі для брикетів або обидва види пристосувань, а також лотки для води. Останні значно збільшують ефективність лову цих тварин. Пастки можуть замикатися, закриватися на ключ, кріпиться до підлоги або стіни, мати спеціальний захисний ящик.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення