shapka_top.jpg

Система ХАССП на харчових

Проходячи перевірку державного рівня, спецкомісія вимагає, щоб система ХАССП на харчових підприємствах дотримувалася з особливим старанням. Це обумовлено тим, що процес виготовлення продуктів, які потраплять в щоденний побут громадян, повинен відповідати держстандартам і галузевим вимогам.

Система ХАССП на харчовихОрганізація «Біосандайф» є структурою, яка надає систематичну санітарну обробку, дезінфекцію приміщень і транспорту. Якщо Вам потрібна система ХАССП на харчових підприємствах Вашої компанії, ми готові надати Вам і цю послугу в тому числі.

У харчовій промисловості дуже важливий фактор чистоти і стерильності приміщень, а також обладнання, яке бере участь у виготовленні сировини. Система ХАССП на харчових організаціях сприяє підтримці постійної чистоти і порядку у виконанні певних стандартизованих правил.

Якщо Ви ще не знайомі з вимогами, які включає в себе система ХАССП на харчових підприємствах, Ви можете ознайомитися з ними на нашому сайті або ж в телефонній консультації. До ключових вимог відноситься: дослідження і виявлення чинників загроз, оцінка та аналізування ризиків, які пов'язані з ними; визначення критичних точок; установка граничного рівня; розробка методів спостереження; створення дій корекції; оформлення всіх результатів досліджень документально.

Система ХАССП на харчових підприємствах в Україні нічим не відрізняється від стандартних норм, які розроблені для харчової промисловості. Головною метою ХАССП є систематизація величезної кількості санітарних норм і технологічних стандартів. Ця система гранично полегшує щоденний контроль, всі отримані дані абсолютно прості і доступні для розуміння як керівництву, так і штатному співробітникові.

Якщо Ви бажаєте спростити моніторинг дотримання потрібних санітарних правил і технологічних стандартів у виробництві, компанія «Біосанлайф» пропонує Вам впровадити систему ХАССП на харчових підприємствах, які розвиваються під Вашим керівництвом.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення