shapka_top.jpg

Дезінфекція після хворих та інфікованих

Хворому слід виділити окреме приміщення або кімнату. Можна огородити ширмою частину кімнати, але робити це рекомендується тільки біля вікна, яке надає приплив свіжого повітря. Необхідно прибрати все зайве з кімнати, де розташований хворий. Якщо меблі перемістити немає можливості — її можна накрити спеціальними захисними чохлами.

Дезінфекція овочевосховища

Професійна дезінфекція при туберкульозі

Туберкульозні бактерії можуть протягом декількох років жити в мікрочастинках. Знищити їх можна за допомогою ультрафіолетового випромінювання і застосування високої температури. Щоб повністю очистити приміщення, професіонали виконують санітарну профілактику спеціальними засобами. Дезінфекція при туберкульозі повинна проводитись вчасно за допомогою фахівців. Це забезпечить безпеку життя всіх членів сім'ї та істотно зменшить кількість бактерій в будинку. Таким чином, стримується поширення хвороби, і знижується ризик зараження від хворого.

Переваги професійної дезінфекції:

1. фахівці володіють досвідом і знаннями, що гарантує ефективність процедури;

2. спеціаліст в індивідуальному порядку підбирає дезінфекційний засіб;

3. знезараженню піддаються послідовно особисті речі хворого, всі предмети, з якими він контактував, меблі, посуд та стіни приміщення;

4. для обробки беруться хлоровмісні препарати, гуанін, аміни та інші хімічні сполуки;

5. доступна ціна. Замовити послугу дезінфекції у вашому місті можна на сайті.

Як замовити? Санітарно-профілактичне підприємство «Біосанлайф» пропонує послуги з дезінфекції приватних та державних приміщень. Замовити послуги можна на сайті. Менеджер відповість на запитання та допоможе вибрати зручний час для виїзду спеціалістів. Дезінфектори використовують сертифіковані препарати та дотримуються санітарно-епідеміологічних норм. Вартість робіт залежить від площі приміщень, чим більше приміщення, тим дешевше.

 

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення