shapka_top.jpg

знищення клопів

Щоб ефективно впоратися зі шкідниками, слід з'ясувати звідки вони взялися. Розміри білизняних клопів настільки малі, що дозволяє їм легко потрапити в будь-яке приміщення по вентиляційних шахтах або по електропроводці. Через відсутність крил, вони не в змозі долати величезні відстані.

До шляхів появи клопів відносять:

Знищення клопів

• Проникнення від сусідів. З зараженої квартири комахи швидко розповсюджуються по іншим приміщенням.

• Після подорожей. Якщо ви побували в тропічних країнах таких як: Індонезія або Таїланд.

• У придбаних предметах інтер'єру. Будьте обережні при покупці в комісійці або з рук меблів, оскільки вони можуть бути з клопами. Самостійне знищення паразитів є неефективним, тому необхідно звернутися до спеціалістів з дезінсекції санітарно-профілактичного підприємства «Біосанлайф». Якісні засоби для знищення клопів позбавлять від них раз і назавжди. Замовити виїзд дезинсектора можна у менеджера за вказаними на сайті телефонами.

Переваги дезінсекції

Вивести клопів власними силами важко, вони швидко адаптуються до отрут. Комахи довго витримують низькі температури і голод, впадають в сплячку до 18 місяців.

До переваг дезінсекції відносяться:

1. Безпека. Обробка повністю безпечна, оскільки ми використовуємо якісні мало-токсичні та сертифіковані засоби для обробки житлових приміщень.

2. Якість. Використовуємо професійне обладнання та препарати, у нас працюють фахівці з багаторічним стажем, також ми завжди охайно та ретельно проводимо обробку приміщень.

3. Гарантія до 3-х місяців. Ефективно та надійно знищуємо клопів.

4. Точна ціна за телефоном. Ми працюємо чесно і називаємо остаточну ціну обробки після консультації з менеджером. Ви можете бути впевнені, що заплатите саме стільки й ціна не зміниться після приїзду фахівця.

Як замовити? Санітарно-профілактичне підприємство «Біосанлайф» пропонує послуги з дезінсекції будь-яких приміщень. Замовити послуги зручно та швидко на сайті. Менеджер відповість на запитання та допоможе вибрати зручний час для виїзду дезинсекторів. Вартість робіт залежить від площі приміщень, чим більше приміщення, тим дешевше. Не зволікайте та дзвоніть за вказаними номерами.

 

 

 

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення