shapka_top.jpg

Дезінсекція елеватора, зерносховища

Перед проведенням дезінсекції коридори, сходи та проходи звільняють від сторонніх предметів. Наявне у приміщенні зерно або іншу продукцію, а також мішки, питну воду прибирають. Для попередження корозії металевих частин обладнання фумігацію проводять при ясній, сухій погоді та температурі зовнішнього повітря не нижче 12 °С.

Дезінфекція офісних приміщень в Києві

Характеристика дезінсекції

Дезінсекцію заражених виробничих приміщень, різного устаткування і території, прилеглої до зерносховищ, організовують з метою перешкоджання зараженню новоприйнятих партій зерна, а також тих незаражених партій, які вже зберігаються на заготівельному пункті.

До переваг дезінсекції елеватора, зерносховища відносять:

1. Ефективність. Спеціалісти використовують сертифіковані засоби боротьби зі шкідниками, які мають гарантію якості. Дезінсектори оцінюють ситуацію і починають розробляти комплекс заходів, спрямованих на позбавлення від комах. Самостійне знищення шкідників може призвести до пошкодження зернових.

2. Доступна ціна. Вартість робіт залежить від площі приміщень, чим більше приміщення, тим дешевше.

3. Гарантія якості. Препарати проходять сертифікацію, що гарантує ефективність знищення шкідників. Результати виконаних дезінсекційних робіт виявляють протягом 1-3 днів після закінчення дегазації. Приміщення ретельно перевіряють, встановлюючи відсутність живих шкідників, після чого оформляють акт приймання робіт. Якщо при перевірці результатів будуть виявлені живі екземпляри шкідників, приміщення обробляють додатково. Всі роботи з дезінсекції проводять відповідно до інструкцій.

Де замовити? Замовити послугу дезінсекції можна на сайті «Біосанлайф». Залишіть заявку або зателефонуйте за вказаним телефоном. Менеджер відповість на запитання та допоможе оформити замовлення. Дезінфектори використовують сертифіковані препарати та дотримуються санітарно-епідеміологічних норм. Діє готівковий та безготівковий розрахунок.

 

 

 

 

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення